Kaspi Restaurant

Restoranist

Kaukaasia köögist:

Kaukaasia köök on sama muistne kui selle rahva ajalugu, kes on iidseist aegadest elanud Kaukaasia maal. Söömise kultuur ja Kaukaasia köögi toit on saanud väga tuntuks, ning on tänase päevani säilinud ja leidub paljudes rahva köögi menüüdes.

Valmistades roogi, mis kuuluvad ühte Kaukaasia rahvaköögi retseptide hulka, näiteks ljulja-kebab, kutaba, pahlava, sherbetid, hulgaliselt erinevaid pilaffe, shashlõkke ja palju palju muud, te kindlasti valmistate meeldivat üllatust oma külalistele.

Peaks märkima, et kaukaasia rahva köök on eelkõige avatuli. Liha, kala, juurvili ja isegi piimatooteid (näiteks juustu) kaukaasia kokkad küpsetavad peamiselt praevarra peal,hõõgutatud grillsüsi kohal. Küpsetamine fritüüris ja taimeõlis peaaegu ei praktiseerita,ainult erand juhtudel kasutatakse väikest kogust loomarasva, selleks et määrida küpsetusplaati või panni. Samuti Kaukaaslastel ei ole kombeks tükeldada liha hakkmasina või mingi muu spetsiaalse seadme abil. Tegelikud kaukaasia kokkad reeglina tükkeldavad tooteid käsitsi,vahetult enne toidu valmistamist.

Restoranist

Restoran Kaspi on koht, kus Te saate tutvuda kaukaasia köögiga. Meie restoranis on kõige suurem šašlõkki valik linnas. Kaspi restoran on ideaalne koht bankettide, sünnipäevade ja tähtpäevade pidamiseks.